Met vriend(inn)en, collega's of buurtgenoten

Op zoek naar een gezellig uitje met een groep? Beleef een leuke tijd in mijn studio en laat een herinnering vastleggen met mooie sfeervolle en vrolijke foto’s.

Voor de groepsfoto neemt iedereen twee setjes kleding en sieraden mee. Na een aangename ontvangst in mijn studio, waarbij ik jullie uitleg geef over hoe jullie het mooist op de foto komen, is het tijd om op een ontspannen manier aan het werk te gaan. Dat betekent omkleden, in de aanwezige kleedruimte, en werken aan haar en visagie. Een Make-up Artist staat, als je dat wenst, klaar om jullie in de watten te leggen en ervoor te zorgen dat je tiptop voor de camera verschijnt.

Na afloop van de fotoshoot kiezen jullie gezamenlijk de acht mooiste foto’s uit. Deze zijn bij de prijs inbegrepen. Meer foto’s bestellen is uiteraard mogelijk. Voor alle foto’s geldt dat ze worden nabewerkt voor een extra mooi resultaat. Binnen een week heb je de foto’s vaak al binnen.

 

Prijzen Groepsfotografie

  • Shoot: 100 euro incl. btw  
  • Visagie en haarstyling: mocht je dit erbij willen: 60 euro incl.btw 
  • Bijbestellen van foto's: 10 euro per foto
  • Tijdsduur: circa anderhalf uur

 

Ongedwongen familieportret van het hele gezin

Als cadeau voor de grootouders, voor thuis boven de bank of gewoon voor in een album: Goodlookz verzorgt prachtige familiereportages in de studio of op locatie.

Een ontspannen sfeer is daarbij belangrijk, een familiefoto is het mooist als er spontaniteit aan te pas komt. Tijdens de fotoshoot neem ik ruim de tijd om jullie te fotograferen. Het resultaat zijn ongedwongen foto’s van de hele familie, mooie portretfoto’s van de individuele familieleden en spontane foto’s van de verschillende groepen die deel uitmaken van de familie, zoals alleen ouders of alleen kinderen. Dat levert een leuke en afwisselende fotoserie op, waar de hele familie trots op kan zijn. 

Na afloop van de shoot zoekt de familie de acht mooiste foto’s uit die ik bewerk voor een optimaal resultaat. Binnen een week heb je de foto’s vaak al binnen.

 

Prijzen Familiefotografie

  • Shoot: 100 euro incl. btw
  • Visagie en haarstyling: mocht je dit erbij willen: 60 euro incl.btw
  • Bijbestellen van foto's: 10 euro per foto
  • Tijdsduur: circa anderhalf uur