Unieke foto's van een unieke dag

Gefeliciteerd, na maanden van zorgvuldig voorbereiden, gaan jullie trouwen op jullie eigen unieke manier. Dat vraagt om een trouwreportage die dat persoonlijke moment vastlegt. Een reportage die op een eigentijdse en creatieve manier vertelt over jullie liefde voor elkaar. Die een blijvende herinnering vormt aan de mooiste dag van jullie leven en die alle liefdevolle, emotionele en spontane momenten van die dag vastlegt. Ook die momenten die even aan jullie aandacht ontsnappen.

Tijdens een kennismakingsgesprek, ruim voor de trouwdag, bespreken we jullie ideeën en kan ik jullie van adviezen voorzien. Zo kunnen we samen op zoek gaan naar de perfecte locatie, in Enschede maar uiteraard ook daarbuiten, voor een reportage die aansluit bij jullie persoonlijkheid en wensen.

 

Bekijk hieronder de mogelijkheden.

Prijzen

Een unieke trouwreportage is al mogelijk vanaf 895,- euro. Bekijk hieronder wat de mogelijkheden zijn. Komen jullie wensen niet helemaal overeen, neem dan gerust contact op. Graag bespreek ik wat ik op jullie mooiste dag kan betekenen.


 

TROUWREPORTAGE 1

€ 895,-

Intakegesprek

Vijf uur fotografie

Aankomst bruidegom

Huwelijksplechtigheid

Groepsfoto’s

Fotoshoot van het bruidspaar

Minimaal 230 foto’s, waarvan 30 bewerkt

Alle foto’s in hoge kwaliteit aangeleverd op dvd of usb-stick

TROUWREPORTAGE 2

€ 1095,-

Intakegesprek

Zeven uur fotografie

Aankomst bruidegom

Huwelijksplechtigheid

Groepsfoto’s

Fotoshoot van het bruidspaar

Gasten die s’avonds voor de receptie komen.

Receptie, feestelijkheden tot de openings dans.

Minimaal 330 foto’s, waarvan 40 bewerkt

Alle foto’s in hoge kwaliteit aangeleverd op dvd of usb-stick

 

* Prijzen inclusief btw, exclusief reiskosten. De reiskosten worden niet berekend binnen een straal van 20 kilometer van mijn studio.