Bewaar je mooiste zwangerschapsherinnering

Laat je buik vastleggen en geniet ook na de geboorte van je kind steeds weer van de mooiste foto’s van die bijzondere maanden. En hoewel het allemaal draait om jouw buik, is je partner of een vriend(in) uiteraard van harte welkom om je te vergezellen. Om de herinnering aan jouw ongeboren zo persoonlijk mogelijk te maken, neem je die dingen mee die te maken hebben met jouw baby. Denk bijvoorbeeld aan een rammelaar, sokjes of een knuffel die al klaar staat om jouw kind straks gezelschap te houden. Daarnaast neem je voor jezelf drie of vier setjes kleding en eventueel sieraden mee. Een Make-up Artist staat voor je klaar, indien je dit wenst, om je haar en make-up te verzorgen.

Natuurlijk neem ik de tijd voor je. Samen bespreken we jouw wensen en ik leg je uit met welke poses jouw prachtige buik het best tot zijn recht komt. Alles om de blijvende herinnering aan jouw zwangerschap zo persoonlijk en uniek mogelijk te maken. De beste tijd voor een zwangerschaps shoot is als je buik zich al mooi heeft ontwikkeld, maar voordat de baby is ingedaald.

Na de shoot kies je de acht mooiste foto’s uit. Kun je niet kiezen? Meer foto’s van jou en jouw ongeboren kind bestellen is uiteraard mogelijk. Binnen een week heb je de foto’s vaak al binnen.

 

Prijzen

  • Shoot: 100 euro incl. btw
  • Visagie en haarstyling,mocht je dit erbij willen, 60 euro incl. btw
  • Bijbestelling foto's: 10 euro per foto
  • Tijdsduur: circa 2 uur